Versie van 17 mei 2018

Eén van Crumble development’s kernwaarden is transparantie in de manier waarop we gegevens over u verzamelen en gebruiken. Met het oog op transparantie bevat dit beleid gedetailleerde informatie over hoe en wanneer we uw privacy waarborgen.

Via info@crumbledevelopment.nl kunt u altijd contact met ons opnemen als het gaat over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van uw gegevens?

Crumble development, gevestigd aan de Julianastraat 32, 5971 BR Grubbenvorst, is de verantwoordelijke voor de verwerking van gegevens zoals beschreven in dit privacybeleid.

De volgende websites en applicaties behoren tot Crumble development:

  • crumbledevelopment.nl. En;
  • huubiebuubie.nl.

Veiligheid

Alle gegevens die u bij ons achterlaat stoppen wij heel veilig achter slot en grendel met de moderne technieken (e.g., SSL-certificaat, Wordfence). Ook zorgen we ervoor dat de meest recent systeem updates en plugin updates geïnstalleerd zijn, om de veiligheid van onze website, server en schijf – en daarmee uw gegevens – te waarborgen. Wie niks met uw gegevens te maken heeft, kan er simpelweg niet bij.  Mocht u van mening zijn dat dit niet gebeurt, laat het ons dan weten via info@crumbledevelopment.nl. Wij zullen dan binnen enkele dagen reageren op uw email.

Persoonlijk

Wij verwerken en gebruiken uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Specifiek gaat het dan om de volgende persoonsgegevens:

  • voor- en achternaam;
  • adresgegevens;
  • IP-adres;
  • email adres. En;
  • optioneel uw telefoonnummer.

Wij gebruiken geen ‘bijzondere’ en/of gevoelige persoonsgegevens. Onze website heeft dan ook niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@crumbledevelopment.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Wat doet Crumble development verder met uw gegevens, en waarom?

Wij gebruiken uw gegevens voor verschillende doelen. Hierna kunt uw zien welke doelen dat zijn. Wij gebruiken daarbij van uw ontvangen gegevens, maar ook door onszelf verzamelde gegevens. Bijvoorbeeld gegevens over uw bezoek aan onze website.

Uw bestelling leveren
Voor uw bestelling hebben we uw naam, e-mailadres, adres(sen), betaalgegevens en soms ook uw telefoonnummer nodig. Daarmee kunnen we uw bestelling bezorgen en u op de hoogte houden over uw bestelling. We geven uw gegevens niet aan anderen, want wij doen de bezorging zelf. Wij zullen u ná levering of bij het afhalen van het product vragen of wij uw gegevens moeten verwijderen. U doet dit schriftelijk bevestigen, en ontvangt een kopie van uw gemaakte keuze. Indien u voor de verwijdering van uw gegevens uit onze database heeft gekozen, zullen wij uw gegevens meteen verwijderen.

Uw account
Indien u een account aanmaakt, slaan we onder andere de volgende informatie op: uw naam, adres(sen), telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens. Handig, want dan hoeft u deze gegevens niet elke keer opnieuw in te voeren. We bewaren ook gegevens over uw eerdere bestellingen zodat u deze makkelijk kan terugvinden. U kunt uw account op ieder moment (laten) verwijderen. U ontvangt dan van ons een (laatste) bevestiging van uitschrijving.

Particuliere klanten, resultaat op maat
Indien uw kiest voor de ‘resultaat op maat’ dienst (i.e., overkappingen & tuinhuizen, product op maat, bekleding & restyling), dan vragen wij uw voor- en achternaam, e-mail, adresgegevens en telefoonnummer. Wij hebben deze gegevens nodig om met u in contact te komen gedurende loop van de opdracht en voor facturatie. Na betaling van de opdracht zullen wij u vragen of wij uw gegevens moeten verwijderen. U doet dit schriftelijk bevestigen, en ontvangt een kopie van uw gemaakte keuze. Indien u voor de verwijdering van uw gegevens uit onze database heeft gekozen, zullen wij uw gegevens meteen verwijderen.

Reviews
We zijn dol op reviews. En onze klanten ook. Wilt u een review schrijven, kies dan zelf of u persoonlijke gegevens of uw naam zichtbaar zijn voor andere bezoekers en of wij over uw review contact met u op mogen nemen. Wij houden bij wie welke review schrijft.

Zakelijke klanten en partnerprogramma
Ook van onze van zakelijke klanten en partners slaan wij gegevens van de contactpersoon op. Zijn het gegevens van personen, dan behandelen wij deze gegevens net zoals die van onze particuliere klanten.

Wat doet Crumble development niet met uw gegevens?

Wij gebruiken uw gegevens nooit om aan u andere prijzen te tonen dan aan andere klanten. Al onze klanten zien dezelfde prijzen voor onze artikelen en producten. Daarnaast verkopen uw gegevens niet aan anderen.

Hoe lang bewaart Crumble development persoonsgegevens?

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor u gegevens worden verzameld (zie ”Wat doet Crumble development verder met uw gegevens, en waarom?”).

Gegevens inzien, aanpassen of (laten) verwijderen.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Crumble development en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@crumbledevelopment.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, zullen wij u een bevestigingsmail sturen. Crumble development wilt u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies

Om ervoor te zorgen dat de crumbledevelopment.nl en huubiebuubie.nl websites goed werken en u fijn kunt winkelen maakt Crumble development gebruik van cookies. Meer informatie over ons cookiebeleid vind u hier.

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.