Partners en zakelijke klanten

Wat klanten vinden….

Familie van den Hombergh

Wij wilden een nieuwe tuin met een schuur en veranda. We hadden heel veel ideeën maar wisten nog niet precies wat we wilden maken. Toen zijn we in contact gekomen met Crumble development. Huub heeft in het voortraject uitstekend met ons meegedacht. Zo kwamen we op een eigen op maat gemaakt ontwerp voor een kapschuur. Door de presentatie vooraf in 3 D kregen we al een heel goed beeld van hoe het zou worden, maar dat haalt het niet bij het uiteindelijke resultaat. Onze kapschuur is werkelijk prachtig geworden! Doordat we zelf hebben meegeholpen met de bouw zijn we er nog trotser op. Bovendien hebben we veel geleerd! Tijdens en ook na de bouw was de service top. Crumble development staat voor echt vakwerk, wat ons betreft een echte aanrader!

IJssalon Clevers

Nieuwe look: Wij als ijssalon Clevers waren op zoek naar een nieuwe look voor onze catering inrichting. Overal eens rondgekeken kwam ik Crumble tegen. Samen met Huub heb ik een praktisch maatwerk inrichting kunnen maken voor onze ijssalon op locatie. De ideeën aangereikt door Huub hebben ervoor gezorgd dat wij IJssalon Clevers op diverse evenementen een prachtige stand hebben. Maar vooral ook handig en mobiel gemaakt. Klasse apart Crumble.

Vita Cress Real

Inmiddels enkele meubels via Crumble development laten realiseren. Het werkt uitermate prettig als je met mensen te maken hebt die kennis van zaken hebben. Het is soms een zoektocht naar de juiste materialen en eventuele behandelingen, maar kwaliteit en het uiteindelijke resultaat staan altijd voorop. Ik ben een zeer tevreden klant!

Familie Willems

Al een tijd lang waren mijn vriendin en ik van plan de tuin te gaan verbouwen. Het bestaande terras lag in onze optiek in de verkeerde hoek van de tuin waar geen avondzon was. Het idee was dus de tuin dusdanig aan te pakken zodat we die heerlijke avondzon wel konden vangen en om dat moment keer op keer zo lang mogelijk te kunnen rekken leek het ons geweldig als er een overkapping over het terras kwam. Ideeën hadden we te over, echter voor de uitvoering en vakkundig inzicht zochten we nog een vakman. Na een eerste gesprek met Huub waarin het eigenlijk gelijk wel duidelijk werd dat we er samen wel uit zouden komen werden de eerste plannen gemaakt. Wat we zelf als bijzonder fijn hebben ervaren is dat onze wensen voorop stonden. Van bouwtekening, kostenplaatje tot en met de materiaalkeuze, Huub besprak het met ons en nog voordat de eerste plank gezaagd werd wisten we al dat het een succes ging worden. Het bouwproces liep ook van een leien dakje. Zoals vooraf besproken wou ik maar wat graag meehelpen om het project enerzijds te versnellen maar anderzijds ook persoonlijker te maken. Huub heeft hierin keer op keer weten om te gaan met mijn lichtelijk perfectionistische trekjes. Ten tijde van het schrijven van deze referentie hebben we alweer dik 3 heerlijke zomermaanden mogen genieten van het resultaat en we zijn er dik tevreden mee. Als statement-of-success zou ik graag bevestigend af willen sluiten met hetgeen Huub na voltooiing van het project tegen me zei: “dit kel, giet oow veul beer kosten”.

Familie Huys

Je hebt een idee voor een poort, een plantenbak, een kast. Maar hoe krijg je het gerealiseerd? Wij troffen Huub van Crumble development en legden hem onze wens voor. Het klikte en van de resultaten genieten we elke dag opnieuw. Huub geeft goede adviezen, denkt met je mee en is een tikkeltje eigenwijs. De gebruikte materialen zijn van uitstekende kwaliteit, de constructies degelijk en doordacht. Waaibomenhout en prutswerk komt niet te pas bij Crumble development; duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij zijn uitermate tevreden over hoe onze vragen werden getransformeerd tot perfecte resultaten.

Familie Rutten – Rijnders

We hebben door Huub van Crumble development mooie robuuste houten buitenmeubelen voor in ons tuinhuis laten maken, snel en op maat. Top!

Familie Geenen

Na jaren lang nadenken over een overkapping met Huub de knoop doorgehakt. De plannen waren er wel, maar het kwam er maar niet van. Na een gesprek met Huub werden de plannen definitief. Er is toen een schaalmodel gemaakt zodat we een idee kregen over hoe het er uit kwam te zien. Huub is er aan begonnen en heeft het achter elkaar helemaal afgemaakt precies naar onze wensen. Het is een geweldig afdak geworden waar we met ons gezinnetje veel plezier van hebben. Een plus voor ons huis, tuin en leven. Robuust en mooi afgewerkt. Huub is een no nonsense man die hard werkt en zijn afspraken na komt. Wij zijn zeer tevreden over Crumble development!!!!!!!!

Familie de bruin – Coenen

Huub heeft voor ons een overkapping gebouwd waar we erg blij mee zijn. We hebben geen grote tuin dus het was een uitdaging om een overkapping te ontwerpen en bouwen die past in de ruimte en die evengoed groot genoeg is. Dat is gelukt! We wilden graag dat er gebruik gemaakt zou worden van geleefd hout om het geheel een eigen karakter te geven. Ook dat is geslaagd. Nu kunnen we optimaal genieten van de tuin! Wij kijken uit naar het volgende zomerseizoen.

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.